sadsad x
asdasd
Ürün Açıklaması

Hit Mutfak MD001 Metal Çöp Dedektörü

  • Çatal, kaşık ve bıçaklarınızın çöpe gitmesine engel olur! Böylece hem paradan, hem zamandan tasarruf edebilirsiniz!
  • ÇATAL-BIÇAK KAZARA ORGANİK ÇÖP BİDONUNA DÜŞTÜĞÜNDE DEDEKTÖR AKUSTİK VE/VEYA IŞIKLI BİR GÖSTERGE İLE SİNYAL VEREREK GERİ ALINMASINI SAĞLAR: ÇATAL BIÇAK TAKIMI İÇİN ÇÖP ALARMI
  • Hitmutfak’tan size tasarruf sağlayan bir yenilikçi ürün daha: Metal Çöp Detektörü. Bertaraf sırasında çatal bıçakların da organik atık torbasına düştüğü sıklıkla olur. Kıymetli veya gümüş çatal bıçak takımı söz konusu olduğunda, hasar önemli hale gelir ve kayıplar yıl sonunda çok büyük bir ekonomik yük haline gelir. Bu ürün bir metal nesnenin çöpe düştüğü ve onun alınması gerektiği konusunda bir ışık ve/veya ses sinyaliyle uyarı verir, herhangi bir metal çatal bıçak takımının geçişini işaret eder.
  • Ürün, çöp kutusunun üzerine yerleştirilecek bir huniden (tamamen plastikten) ve cihazın hassasiyetinin artırılmasına veya azaltılmasına, her sinyalden sonra sıfırlanarak sesli sinyalin devre dışı bırakılmasına olanak tanıyan stroboskopik lambalı bir kontrol ünitesinden oluşur.

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • Huni boyutları: Ø 47 x 12 cm
  • Birim boyutları: 18 x 20 x 6 cm
  • Emilim: ihmal edilebilir
  • Voltaj: 220 volt 50Hz
  • Ağırlık: 4 kg
Taksit ve Ödeme Seçenekleri
Yorumlar(0)
Tavsiye Et
Kargo ve Teslimat
Kargo ve Teslimat
Siparişleriniz 1-3 iş günü içerisinde özenle hazırlanıp ilgili kargo şubesine teslim edilmektedir. Özel üretim ürünlerde gönderim süresi farklılık gösterebilir. Hafta sonları ve resmi tatil günlerinde siparişler ilk iş gününde işleme alınmaktadır.
Teslimatlar da ürünlerinizi ilgili kargo firmasından teslim almadan önce ambalajında bir hasar olup olmadığını kontrol ediniz. Hasar durumunda muhakkak hasar tutanağı tutturunuz.

Kargonuz Ücretsiz Olsun
5000 TL ve üstünde vermiş olduğunuz siparişler Türkiye'nin her yerine ücretsiz olarak gönderilmektedir

Aynı Gün Kargo
Aynı gün kargo etiketi bulunan ürünlerde saat 13:00'a kadar vermiş olduğunuz sipariş aynı günde kargoya teslim edilmektedir. Teslimat süresi bulunmuş olduğunuz konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Saat 13:00'dan sonra vermiş olduğunuz siparişler ertesi ilk iş günü kargoya teslim edilmektedir.

Ürün Videosu

Hit Mutfak MD001 Metal Çöp Dedektörü

Ürün Kodu : 637.MD001
Fiyat(%20 KDV Dahil)
50.820,00 TL
Fiyat(%20 KDV Hariç)
42.350,00 TL
Bu ürünü havale ile ekstra %2 indirim ile satın alabilirsiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.